Σχετικά με την εταιρεία μας

Η εταιρεία Hellas Digital ιδρύθηκε στην Γλυφάδα το έτος 2003 με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται.

Βασική μας προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι η σύγκλιση διαφορετικών μεταξύ τους τεχνολογιών αιχμής και επιτευγμάτων με στόχο την δημιουργία λύσεων εντάσεως καινοτομίας. Σύμφωνα με την φιλοσοφία μας, η καινοτομία είναι το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί όλα τα μέλη της ανθρωπότητας.

Από νωρίς, εξειδικευτήκαμε σε τομείς όπως το Δορυφορικό Internet, η τηλεφωνία VoIP (Voice over IP), η παροχή τηλεοπτικής ροής μέσω δικτύου δεδομένων (IPTV Streaming), οι τεχνολογίες μεταγωγής δεδομένων μέσω οπτικών ινών και αρκετούς άλλους. Με τις παραπάνω εξειδικεύσεις μας, μπορούμε περήφανα να προσφέρουμε υπηρεσίες Triple Play σε οποιοδήποτε σημείο της Επικράτειας και όχι μόνο.

Μέσω των συνεργασιών μας με καταξιωμένες εταιρείες του Ελληνικού αλλά και του Διεθνούς στερεώματος, η εταιρεία μας καθίσταται εύρωστη και αποτελεσματική επιτυγχάνοντας συνεχώς νέες μεγάλες συμφωνίες και επιτυχίες. Μέσα από την ανοδική μας πορεία τα τελευταία 14 χρόνια λειτουργίας, έχουμε συστήσει νέα εταιρεία με την επωνυμία Creative Minds ΕΠΕ με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη παρουσία μας.

Ήδη, δημιουργώντας λύσεις για το "Έξυπνο Σπίτι", έχουμε αυξήσει τον κύκλο εργασιών και το πελατολόγιο μας, συμπεριλαμβάνοντας τα μεγαλύτερα ονόματα επιχειρήσεων και συμπολιτών μας.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία της σύγκλισης!

Νικόλαος Γ. Αρμόνης

Διευθύνων Σύμβουλος